Studio Biblioteket

Studio Biblioteket, en kompakt studio perfekt för webinar, produktvisningar eller paneldiskussioner med 2-4 gäster

Studio Biblioteket på Stureplan

På biblioteksgatan mitt på Stureplan finns Studio Biblioteket. En kompakt studio perfekt för webinar, produktvisningar eller paneldiskussioner med 2-4 gäster. I studion finns en skärm för visning av digitalt material och en fondvägg med integrerad belysning som lätt kan ställas i en färg som passar ditt varumärke.

I Studion ingår även ett kapprum, och ett mindre konferensrum - fler rum finns att hyra till vid behov. Det finns fyra toaletter, och självklart även hiss. Det är högt i tak, fina spegelväggar och vackra trägolv som skapar en hemtrevlig och mysig känsla mitt i city. Det finns även en direktutgång mot den trevliga innegården som ligger dold två våningar upp i huset.

Teknik

I studion finns en komplett teknikrigg för att göra inspelningar, livesändningar och streaming. Det finns en ljudteknik med mixerbord, trådlösa mikrofoner och teknik för att sköta streamingljud. Ljuset består av ett ordentligt frontljus på de som medverkar i sändningen samt inbyggd ledbelysning i fondväggen som enkelt går att färgsätta i en färg som passar ditt varumärke. Videoteknisk så finns kameror, bildmixers, datorer och reviewskärmar så att du som presentatör har full koll på vad som dina deltagare ser i sändningen.

Scenografi och Möblemang

I studion finns en fondvägg med inbygg ledbelysning. Fondväggen går utmärkt att foliera med grafik och företagsloggor för att passa ditt event. Möbelmässigt ingår ett ståbord/talarmöbel och en sittgruppsmöblering med två stolar och ett soffbord.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Studio Biblioteket? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss
Studio Biblioteket sittande paneldiskussion
Sändning med två talare i sittande paneldiskussion
Studio Biblioteket snickrad fondvägg
I studion finns en snickrad fondvägg med inbyggd LED-Belysning som lätt går att färganpassa för att passa ditt varumärke och färg.
Fondväggen går även utmärkt att foliera med motiv, färg och företagslogotyper
Studio Biblioteket Kamerabild på medverkande i sändningen
Kamerabild på medverkande i sändningen
Studio Biblioteket Fondvägg med inbyggd LED-Belysning
Fondvägg med inbyggd LED-Belysning som lätt kan ställas om för att passa ditt varumärke och färg